Često postavljena pitanja

Često postavljena pitanja

  • Logotip ako ga imate ako nemate naš tim ga može izraditi za vas uz dodatnu naknadu.
  • Tekstovi MS Word dokument.
  • Fotografije jpeg i png format min. širina za stranice 1200px a za pozadine širina  1920px.
  • Youtube ili Vimeo Video ako ga imate i želite postaviti na web stranice.

Kako pripremiti sadržaj za web stranicu možete saznati ovdje.

Da, putem WordPress admin zone možete samostalno izmjenjivati sadržaj poput slika, teksta, ili dodati blog novosti.

WordPress je strašno moćan, siguran, fleksibilan, pouzdan, responsivan, a najbolje od svega je to da je lagan za korištenje. Mi ga volimo zato što se možemo fokusirati na izradu najboljeg rješenja prilikom izrade web stranica, a vama će biti jednostavan za korištenje.WordPress koriste neke od najvećih medijskih kuća, portala, e-commerce stranica u svijetu, obuhvatio je tržište od čak 60% web stranica koje pogoni neki CMS sustav (CNN, The New York Times, Maclean samo su neki od njih).
  • Ažuriranje podataka –  unos tekstova, slika, kreiranje novih stranica/linkova.
  • Nadogradnja i Ažuriranje CMS Sustava – Nadogradnja sustava i aplikacija na najnoviju inačicu. *povećava sigurnost od hakerskih napada i virusa. Tehnička
  • Podrška / Sistem Administrator – Čišćenje web stranica od virusa. Ispravak grešaka na stranici uvjetovane novom tehnologijom: Dizajn layout, programi.

Cool turist paketi imaju osiguran 99,9% dostupan hosting server kao i domenu prema želji .com .net .com.hr.

Da, uz naše in-house predloške vršimo uslugu izrade web stranica prema predlošcima ostalih poznatih marketa kao što su Themeforest, Templatemonster, Creativemarket, Themesnap, Mojomarketplace, Codester i ostalih. Također vršimo uslugu izrade web stranice prema mjeri i želji kupca, za cijene i ponudu molimo kontaktirajte nas.

U današnje vrijeme kada svatko ima pametni telefon i internet pokazalo se da su projekti realizirani puno brže jer je komunikacija lakša i vrijeme koje nam je potrebno za odlaske na sastanke uložimo u projekt. Naši korisnici dolaze iz 15 zemalja svijeta. Komuniciramo putem e-pošte, chata, skype i telefon, razmjena sadržaja se vrši putem Dropboxa ili Jumbo maila. Internet nam omogućava slanje kompletnog materijala za izradu web stranice iz vlastitog doma.

Posjetite našu kontakt stranicu i dogovorite poziv u vrijeme kada vama odgovara, naoružajte se s pitanjima kako bi vam objasnili sve što vas zanima. Ako ste spremni izvršiti narudžbu možete direktno na stranici predlošci odabirom dizajna, paket i nakon slanja vaših podataka spremni smo započeti s izradom vaše nove web stranice.