F.A.Q.

Postoji besplatna alternativa putem booking.com servisa.

Imate potpunu kontrolu i uvid u svaki dio web stranice, sami odlučujete kada i što želite nadograditi (besplatno) brinete se da sve funkcionira besprijekorno, no svakako imajte na umu da vas ne ostavljamo na cjedilu, kada se pojave problemi ili ne znate što trebate napraviti mi smo tu za vas.

Iako na početku skuplja opcija, valja napomenutu da nakon godinu dana odnosno nakon isteka hostinga i domene nemate dodatnih troškova. Ovisno o veličini hosting paketa i cijeni domene ti troškovi godišnje mogu biti između 400-1000 kn. Eventualni dodatni troškovi vam mogu biti nadogradnja, tehničke usluge, SEO optimizacija, brzinska optimizacija isl. ali to je prema vašoj želji i potrebi.

Velika prednost kod najma je svakako povoljnija cijena, no i jedna jako bitna stavka, a to je da vam je u najam uključena usluga nadogradnje, backup, korisnička podrška zapravo vam je uključen auto pilot i vi ne morate razmišljati oko tehničkih stvari jer sve odrađujemo mi. Vaša stranica se konstantno nadugrađuje i usavršava u skladu s novom tehnologijom bez potrebe za vašim dodatnim ulaganjima.

Na vama ostaje da se brinete svoje iznajmljivače, dok mi odrađujemo posao iza kulisa.

Nakon što se odlučite dali želite iznajmiti ili kupiti vlastitu web stranicu, narudžbu možete izvršiti na stranici klub iznajmljivača

Linkove na druge web stranice možemo postaviti, čak vam ih i preporučujemo kao i povratne linkove prema vašoj web stranici sa stranica poput tripadvisora, booking.com i dr. oglasnika, zapravo što više linkova s raznih oglasnika postavljate prema svojoj web stranici direktno utječe na PageRank vaše web stranice.

Da, potrebno je samo nameservere preusmjeriti na naš hosting server, ništa komplicirano.

Da, u tom slučaju vam dajemo kupon popusta ovisno o periodu zakupa:

 • 2 god. – 5%
 • 3 god. – 10%
 • 4 god. – 15%
 • 5 god. – 20%

napomena: neke od stranica će biti zamjenjene novim modernijim i na njihovoj ponudi nema opcije zakupa na više godina sa popustom.

Da kod produživanja usluge možete odabrati novi predložak/dizajn stranice.

Besplatna nadogradnja sustava

Cool Turist je sustav koji se konstantno nadograđuje bez daljnje potrebe za korisničkim ulaganjem.

Besplatna nadogradnja sustava

Cool Turist je WordPress multisajt sustav koji se konstantno nadograđuje i usavršava, velika prednost toga je što za 5 god. nećete imati zastarjelu web stranicu koja kasni za standardima, već stranicu koja je uvijek u koraku s novom tehnologijom, a prednost tome je što ne zahtijeva Vaše dodatne troškove.
Kod standardne web stranice jednom ju napravite i njezin back-end ostaje nepromijenjen, te se nakon nekoliko god. smatra zastarjelo i potrebna je izrada nove web stranice, što naravno stvara i dodatne troškove.

Responziv dizajn

Dizajn se automatski pregledava veličini uređaja na kojem se pregledava

Responziv dizajn

Prednost prilagodljivog web dizajna je što ne zahtjeva izradu više različitih web stranica za različite uređaje, već se web stranica prilagođava svakom uređaju odnosno veličini ekrana na kojoj se pregledava.

 • Jedna web stranica za sve uređaje
 • Nema preusmjeravanja URL-a na mobilnu stranicu
 • Jedinstven SEO jer se nemora kreirati za specifičan sadržaj na mobitelu
 • Jednostavan marketing jer oglašavate samo jedno web stranicu, nema potrebe posebno kreirati oglase za pregledavanje putem smartphona ili tableta
 • Sveukupnp manji troškovi

Izmjena kompletnog dizajna

Potpuno besplatno

Izmjena kompletnog dizajna

Nakon perioda od godinu dana, odnosno kod idućeg produživanja usluge možete odabrati potpuno novi izgled vaše web stranice, bez dodatne naknade.
Ovisno o paketu koji odaberete, cijene i ostale informacije možete vidjeti na linku

Prijevod dostavljate sami, no postoji mogućnost angažiranja profesionalnih prevoditelja, moguće je prevesti na sve jezike svijeta.
Javite se sa zahtjevom.

Zašto ne koristimo programe za automatsko prevođenje?
Iz jednostavnog razloga, nije dovoljno kvalitetno, barem za sada programi nemogu zamjeniti ljudskog prevoditelja. Stranica bi vam izgledala ne profesionalna i amaterski!

Prevoditelji

Uskoro popis partnera s kojima surađujemo

Prevoditelji

Uskoro popis partnera s kojima surađujemo

Ovisno o paketu koji odaberete, cijene i ostale informacije možete vidjeti na linku

Usluga se plača godišnje i obnavlja se nakon isteka.

Dojam

Sami naziv domene odaje važnost web stranice. Domena poput neko-ime.domena.com na neki način ne prikazuje cjelovitost, dok apartman.com na prvi pogled ostavlja dojam profesionalnosti i ukazuje da se potpuno posvećujete poslu, te da vodite brigu i o najsitnijim detaljima. U procesu odlučivanja za najbolju ponudu profesionalna web stranica ima 40% veće šanse za booking.

Lako se pamti

Kod svake dobre prezentacije je najbitnija pamtljivost, a vaša domena je glavni faktor. Što kraće ime domene to bolje.

Profitabilnost

Smještaj web stranice sa vlastitom domenom je skuplje rješenje u startu, no dugoročno je isplativije.

Na internetu izraz domena znači jedinstveno ime ili naziv za internet adresu. Vaše ime domene je vaša adresa na internetu.
Kao što ljudi koriste Vaš telefonski broj da bi Vas nazvali, ime domene pruža mogućnost pristupa Vašim web stranicama na internetu.

Izvršite uplatu na naš bankovni račun. Molimo Vas da koristite isključivo svoj ID NARUDŽBE kao opis plaćanja nikakve dodatne informacije tipa “izrada web stranice ID #0000” ili “plačanje po ponudi” nije potrebno unositi. ID narudžbe ćete vam se prikazati kada izvršite narudžbu primiti na e-mail nakon što ste poslali narudžbu putem web shopa.

ID narudžbe se sastoji od četiri broja i izgleda ovako 1123

Molimo posjetite stranicu i pročitajte pravila i uvjete korištenja.

Da, možemo kombinirati između nekih koje su dostupne na drugim stranicama, a možemo postaviti i vašu unikatnu.

Nudimo nekoliko najboljih sustava dostupnih na tržištu, a koriste se na preko 500 000 web stranica za apartmane, ville, hotele itd.
Posjetitelji vaše web stranice će biti u mogućnosti provjeriti dostupnost i napraviti rezervacije za određeni period. Vaši klijenti mogu pretražiti dostupne termine za određene datume i platiti online rezervacije putem paypala.
We had been testing a variety of services before deciding to go with Cool Turist. And I have to say, we made the right choice.
Support team have been extremely helpful with all our questions and turn-around time is next to none. You took a lot of the typical frustrations out of implementing this and I am sure you will continue to be responsive to your customers demands and keep updating it. Definitely one of the better plug-ins out there. And it will become better yet. Thank you.
In our technologically advanced world customer service is often forgotten. Many of us being forgotten once the sale is made.
Cool Turist is a company that not only delivers a “Rolls Royce” product, it also delivers a level of customer service that is quite extraordinary. It’s rich in knowledge, informative and comes with a level of patience that goes beyond anything I have ever experienced.
Would I recommend this company to you? Yes, I would recommend them to you, your friends and the companies for which you work.
Cool Turist is a fabulous bit of software. There is a short learning curve, but once you have learned how to use it, it is really powerful and flexible. It is feature rich, and yet new features are added all the time. Best of all, the customer support is second-to-none. I had a fairly complicated requirement set, and have managed to achieve it all using this plugin, but I couldn’t have done it without the brilliant and patient support provided.

Da. Postojeću stranicu je moguće prebaciti.

Prilikom prebacivanja web stranice možemo uzeti već postojeći dizajn ili neki od odabranih naših predložaka, te kompletan sadržaj kao što su slike, tekst itd. prebacujemo kod nas i brinemo se da sve funkcionita bezprijekorno.

Sve stranice je moguće pregledavati na ovim uređajima, no neke su posebno napravljene kako bi se prilagodile veličini ekrana tkz. Responsive dizajn.

Kako bi ste prepoznali stranicu koja je prilagođena ovim uređajima proizvode možete pregledati prema kategoriji Responsive

Plaćanje možete izvršiti u bilo kojoj banci ili pošti, preko opće uplatnice, virmana ili internet bankarstva.

Molimo Vas da koristite isključivo svoj ID NARUDŽBE!
uplatnica

Net Banking:
Primatelj (Novi Web Studio, St. Jankovci), br. žiro računa: 2340009-1160336339, pod model upišete 00 (ukoliko model 00 ne prolazi polje možete ostaviti prazno) , u “Poziv na broj odobrenja”: broj ponude , a pod opis plaćanja broj ponude ili naziv Vaše domene.

Nakon što zaprimimo kompletan sadržaj koji želite postaviti, trebala bi biti online kroz 3-10 radna dana.

Nakon što na našem računu vidimo uplatu šaljemo vam detalje o slanju sadržaja koji želite postaviti na web stranici.
Kako bismo ubrzali proces izrade možete nam poslati skeniranu uplatnicu mailom, te odmah krećemo s izradom.

Nakon što je vaša ponuda obrađena, krećemo s unošenjem sadržaja na vašu web stranicu.
Kada sve bude spremno primit ćete obavijest s linkom na vašu beta verziju web stranice.
Nakon pregleda možemo napraviti određene izmjene, te je stranica dovršena.

Potrebno je prikupiti sadržaj:

 • Slike
 • Tekstove
 • Cjenik najma
 • Kontakt informacije

Pod-domena je adresa vaše web stranice ili tkz. URL, a izgleda ovako:

 • imeville.cool-turist.net
 • ime-apartmana.cool-turist.net
 • apartman.cool-turist.net

Opcija klub iznajmljivača je osmišljena s tim ciljem, te vam daje mogućnost da smjestite 20, 50, 100 ili više iznajmljivača na jednoj web stranici.
Kompletan posao dizajna i unošenja sadržaja obavljamo mi.
Na vama ostaje samo briga oko vaših klijenata, preuzimanje njihovog sadržaja te slanje istog nama na obradu.
Cijena koju ćete naplatiti svojim klijentima ostaje vama na izbor.

U svaku zakupljenu web stranicu je uključeno sve što je potrebno da vaša stranica bude potpuno funkcionalna i vidljiva na internetu.
 • Web stranica
 • Hosting
 • Domena
 • Unošenje sadržaja
 • Održavanje
 • Savjetovanje

Vaša web stranica će biti online 365 dana odnosno 1 godinu, nakon tog perioda možete ju obnoviti te koristiti dalje.

Nastavljajući koristiti stranice, pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće" kako bi vam dali najbolje iskustvo pregledavanja stranice. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića kliknite "Prihvati". Za više informacija o kolačićima posjetite gov.hr/cookies

Zatvori